Contact
Nieuwe Laan 34, 1068 BA Amsterdam
contact@homebases.nl
Tel: +31 (0)6 21581425
Werken bij HomeBase?
vacatures@studiezalen.com

Talentontwikkeling

Durf jij de beste versie van jezelf te ontdekken?

01. Lef

Persoonlijke ontwikkeling

Slimmer leren hoe doe je dat nou? Je kwaliteiten en je zwaktes kennen, OK logisch, maar vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In onze projecten werk je niet alleen aan je eigen vlog, website, science onderzoek of Insta kanaal, maar je gaat ook aan de slag met lifeskills die altijd en overal belangrijk zijn. Leren jezelf te presenteren, samen te werken en vragen te stellen zijn slechts een greep uit de verschillende skills waaraan we gaan werken.

02. Kans

Ontdekken

Iedereen krijgt regelmatig thuis en op school te horen dat op tijd naar bed gaan, gezond te eten en regelmatig te sporten belangrijk is.

Maar waar zijn deze verstandige en soms irritante adviezen op gebaseerd? 

Om hierachter te komen duik je in kleine groepen in de wereld van de wetenschap. Je gaat zelf informatie verzamelen, proeven doen en op veldonderzoek uit. Hiermee krijg jij antwoord op vragen als: welke gevolgen heeft slaapgebrek, met welke voeding leer je het best of maakt sporten ook gelukkig?

03. Doen

Toekomst

Slim, gemotiveerd en talentvol is een, maar hoe zorg je ervoor dat jij straks opvalt tussen honderden andere sollicitanten? Ons advies: Investeer in je CV door nu mee te doen met ons TopTalenten Programma.

Je gaat meewerken aan de verschillende projecten van Homebase. Uiteindelijk zul je zelfstandig workshops organiseren en verzorgen. Ook neem je deel aan workshops soft skills én business skills die wij samen met onze partners verzorgen.

Mee doen?

Bekijk nu onze
lopende programma's